Friday, January 8, 2010

Schooling!

Happy New Year 2010! :D
and
Happy Schooling! ;)


xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Memandangkan sessi persekolahan sudah bermula,sy tidak dapat ber-blogging selalu. ;( Jadual sekolah pun sudah cukup padat,so mungkin seminggu sekali sahaja.
Kena fokus! ^__^

Alhamdulillah,sessi persekolahan sudah bermula.Walaupun baru minggu pertama,saya mula rasa betapa "tension" nya berada dlm form 4.Ermmm..perasaan itu datang pada hari kedua persekolahan.Mujurlah,Mama byk bagi support. :)

Dalam minggu ini,macam-macam perkara berlaku.Ada yang seronok,ada yg sedih.Hurmmm..tp yg seronok lagi byk berbanding yang sedih. ;D Hee~Sy ditempatkan di 4SN1,berjiran dgn 4SN2. :D Hoho.Seronok jgk sebab dkt dgn kawan-kawan. :) Lepas ini,insyaAllah lg dekat.Kami akan ditempatkan di cabin yg masih dibina.Bila la nk siap? :P Cepat-cepatlah ye.

Homework?kalau di kelas Pure Science ini homeworknya banyak!
Bak kata Cikgu-cikgu "No honeymoon year!" Betul betul betul~ ;) Nasib baik blh susun jadual utk buat homework,kalau tk pening juga kepala ni! ;P Subjeknya pun berat-berat.Sebab tu la sy agak tension pada hari kedua persekolahan.Huuuu~ ;(

Guru-guru?Alhamdulillah,semua guru yg mengajar kelas kami baik-baik belaka. ;) Sy pun tidaklah rasa janggal sangat dengan mereka.Syukur~ :) Beruntung kami kerana dapat menuntut ilmu daripada mereka.Harap-harap saya kekal di SMKTUN. ;D


xoxoxoxooxoxoxoxoxoxoxo

Kata-kata Mama;

"Nak belajar ni,kena enjoy!Jgn tension sgt. ;) "