Tuesday, September 4, 2012

Why You NO Blogging?

Assalamualaikum! :)
Oh yaa,Ana Aseef Ghiddan (saya minta maaf banyak2) sebab dah lama tak blogging.It's just er..busy mem-packing barang,busy buat cookies :P , busy spend time dengan family! <3 nbsp="nbsp" p="p">*I'm going far,far away so kenalah spend time dengan family kan* sila angguk! :D

InsyaAllah,penerbangan ke Mesir dijangka pada 10hb September 2012,menaiki Egypt Air,pukul 10 malam,akan transit di Bangkok dan dijangka tiba di Mesir dalam pukul 5 pagi hari Selasa.
InsyaAllah,moga segalanya berjalan dengan sempurna.Ameen! :)

So,thats all what I want to blog about :B next entry insyaAllah akan menceritakan tentang Mesir. :)

But before that,tadaaaaa!~

JODOH itu kita dapat rasa dengan kehadiran seseorang itu yang membuatkan kita tenang, bertambah rasa aman, malah bertingkat keimanan.

Yang sedih jadi gembira, yang lemah jadi kuat, yang takut jadi berani, yang gagal jadi berjaya dan yang seorang jadi sempurna berdua.. Carilah si dia yang buat anda rasa begitu..

Namun, jika dipersimpangan memilih antara satu dalam dua, istikharahlah agar dengannya Allah permudahkan hati kita utk merasa cinta pada seorang sahaja....♥ ;)


a sharing from Asiah,thanks Ieca! :) Ahaaaa,bukan bermakna saya menggatal okey tapi kadang-kadang kena fikir masa depan jugak kan? :P
I'm 18,sudah boleh fikir.hihi :B