Thursday, November 20, 2008

the real me;

i am not telling u about my name,age etc.u already know that.its about the real me.haha.pengakuan hebat ni!

Sikap

cerewet;amat mementingkan kesempurnaan.heee~demand sikit dlm hal2 yg penting.lantak ah korg nk kata apa,tp aku memg demand.
tak suka kena marah;yeah tegurlah aku dgn berhemah.jgn nk tengking2 sesuka hati.hee~lg korang tengking,sah2 ler aku tk ikot apa yg korang ckp.
pelik tp benar; xD mcm mana ek?aku suka apa yg org lain kurang suka.mcm tu ler.tp tk ler plek sgt.sikit2 je
sensitif dlm certain perkara;aku tk suka org ungkit tntg masa lepas aku.biar lah ia berlalu x) aku ni lembut hati sikit.cepat je meleleh kalau da tk thn.haha.my friends know it. ;)
cpt mengalah;mungkin sbb aku ank sulung,aku byk mengalah ar.tp aku jenis simpan je dlm hati,kang bila da tk thn.mcm gunung berapi xD haha.tp jarang ah.sethn sekali je!
tk suka dipertikaikan.chewah!aku tk minat ah org kata aku ni,aku tu.sukati ler!asalkan benda tu tk langgar Syarak,aku rasa okey.setiap org ada kelemahan masing.aku tentukan hala tuju aku.
manja;tp dgn org tertentu je.haha. x)

Boys

hee~cita rasa yg pelik.da mention dulu.tp secara jujur,aku tk kan suka org kalau dia tk suka aku.hee~u must start first!ada certain lelaki yg aku tkleh jd kan lebih dari kwn.idk why.dan aku suka org yg jauh2.haha.kalau frust ke,tk ganggu plajaran.ye tk?aku suka lelaki yg caring.hehe.penah nmpak sorg budak laki ni,jaga adik2 dia masa kt tepi pantai.i won't forget that guy.walaupun tk handsome mana,tp sikap caring dia tuh yg wat aku ca-ir.xD

My Addiction

coffee.satu hari tanpa kopi,paham2 ler hidup aku mcm mana.bila minum kopi,aku akn jd hyper kejap.ahahaha. :D
handbags,shoes etc;girls ever wanted things;tp aku kedekut sikit nk blanja guna duit aku.biasa nya,mama ler yg support xD.
novels;heee~i like reading.satu hari tk baca buku mcm tk lengkap hidup.novel pilihan;romantik tp masih kekal dgn unsur Islam.
english songs;memg suka giler.more than Malay songs,sorryy!
spaghetti;kalau ada spaghetti,sarapan,lunch dgn dinner aku mkn tu je ah.ahahaha. xD
the Macho-est guy;Nick Lachey. x)


2 comments:

ARC said...

macho guy- abg la tu...hahhaha

Hamtaro Wani said...

ya Rabbi..
pehasan!