Thursday, March 22, 2012

SPM result.


Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah! :)

result SPM saya 4A+,1A,3A- dan 1B+.Walaupun agak terkilan pada mulanya lagi-lagi tengok ada yang boleh dapat straight A's tapi cepat-cepat ucap syukur.Apa-apa pun kita kena syukur kepada Allah dulu.

"Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk kita".

Itu yang aku ungkap berulang-ulang.

Tipulah kalau cakap tak menangis.Athirah Nur Zawani ni kememe sikit,jadi dia pun menangislah. :') Tapi Alhamdulillah sekarang dah lega. ^__^ Ada jugak kawan-kawan yang senasib dengan saya tapi mereka tebah je.Yeah,so be strong bebeh! :D



those precious people who never stop giving me supports.
*feeling grateful*
:')

insyaAllah,lepas ni plan untuk medic.Still looking forward to it.Sebab pilihan keluarga,kita doa yang terbaik aje. :) Dalam hati ni nak pilih TESL tapi Ayah nak anak dia jadi Doktor.Takpelah,ikut pilihan ayah.Meleleh jugak air mata isi upu sebab kena tolak TESL sume. ==

Ramai jugak kawan-kawan yang wat quote untuk bagi semangat kat diri sendiri.Wah,sume sudah jadi sasterawan ni! :P

Saya pun ada quote sendiri.Muahahaha.Tapi tknk jadi Sasterawan lah,tak kreatiffffffff! :P

"Orang lain lalu highway,
Kita lalu jalan kampung,
Tak kira macam mana pun cara kita,
Yang penting kita sampai ke destinasi"

Amacam?HAHA.tu lah,orang tak kreatif wat ayat sedu sedan memang tak menjadi.Heee.

So,all the best to all! :)


Be strong

"If He brings you to it,He will bring you through it"
:)

1 comment:

Shazlisaletto said...

jangan risau . kita usaha.