Monday, May 21, 2012

Just For Fun!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!
Ok,lupakan masalah semalam walaupun geramnyaaaaa Allah aje yang tahu. :'( Takpe,takpe.Sabo lah Wani!Haih.K dah diam!

Now jeng jeng jeng!Just nak habaq mai pasal application for android ni.Kiki.

Oklah,application ni macam tak logik sikit.*of courselah,takda benda kat dunia ni perfect kotttt* so jangan amik serius (don't take it seriously) pada kesannya.Ahak!SEBAB MEMANG TAK LOGIK PUN!

So yeah,memandangkan aku bosan tahap giga bila duduk kat rumah esp weekdays.Tanganku pun gatal gode gode application kat android ni. :P Padahal rumah tak kemas lagi,adey adey anak daraaaaa! =='
Maka terjumpalah application AGING BOOTH dan FAT BOOTH.hak hak!Apakah itu?

Untuk mengetahui lebih lanjut,sila search di playstore -> taip "aging booth" or "fat booth" -> download ->snap gambar ala-ala passport -> try application tu. ;P




 before (muka belum mandi)  hihi.




after using aging booth app. oO


my face on 2043 =="
sebab tu orang cakap,kecantikan muka tak kekal.hurmm! :|



after using fat booth app. oO

wkakaka!*gelak guling-guling*
kalau tak jaga pemakanan jadi gini laaa! :O

So conclusionnya,janganlah percaya pada benda-benda gini.hihi.Just for fun ok!!

P/S-kalau nak makan,tengok dulu gambar fat booth ni,mesti terbantot selera aka makan sikit aje.Kiki. :P 

4 comments:

Shazlisaletto said...

time tuatuh kelakar ! haha

Qaseh Izana said...

lucu time gemuk tue...ehehe ^_^

tutul :) said...

hahaaa. agak2 cmtu ke muka tira mse tua for real eh? hihi

Wani The Pooh. said...

shaz - meh bg gmba ekau ala2 passport aku edit.hihi :D

qaseh - sangat kot :P tapi jgn la jd gtu xD

tutul-atul eh? :p hihi.not for real kot.tira guna anti penuaan.kiki