Sunday, May 6, 2012

Wedding and Reunion,all in one.

Dengan Menyebut Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. :)

It has been a hectic weekends for me.Ya Allah!Penat sungguh sekarang ini tapi gagahkan diri untuk menaip jugak.Hope my writing brings benefits to the readers! :')

Sabtu yang lalu,*cehh ayat tadika* saya pergi ke majlis perkahwinan pakcik kepada kawan baik saya,Zaimah. :) Memandangkan Bonda Zaimah ni cikgu English saya time skola rendah dulu..maka majlis perkahwinan ini ibarat reunion untuk saya!Saya jumpa dengan cikgusssss sekolah rendah dulu.Erkk,tetiba teringat zaman dolu-dolu kena rotan sebab tak buat kerja maths,cikgu merajuk sebab tertido time kelas tambahan. :'( Jahat jugak diri ni dulu-dulu. xD Alhamdulillah,cikgu-cikgu still baik macam dulu.Barang yang lepas jangan dikenang ye dakkk?Hihi.

Dan yeah,saya juga bertemu retisss terhebat di SMKTUN- Sir Zainal.Lol.
We did snap a picture.Yelah,peluang bertemu retissss seumur hidup.Hihi. :P

Nadiah,me*look taller,thanks to the heels.HAHA*,Sir Zainal,Zaimah and Shafiqa.

Semasa pengantin bersanding,Mama saya dan Mak Nadiah dok sibuk bincang pasal anak-anak dara diorang yang akan ke universiti nanti manakala..Si anak-anak dara dengan Sir Zainal sibuk bincang konsep perkahwinan.WHADDAHECK? Memandangkan sekarang ni perkahwinan Kak Dena tengah jadi hot issue,saya dan Nadiah pun make a comparison*sumpah takda kerja!* dan sibuk membayangkan OUR WEDDING-TO-BE PUNYA CONCEPT. T.T 

Tetiba emak-emak kitaorang ini pun mencelah,"Jangan nak berangan!Belajar pun belum lagi..!!!"
Tersentak jugakle anak-anak dara ini.Haaaa,amikkk ko!Hihihi.Terus stopkan perbincangan.



"Girls, protect your dignity,your heart and guys, please protect the girl you love. Please save your love story. Choose someone to marry, not someone for you to only walk around and be happy."  - Dena Bahrin


SEE?
Kak Dena memang satu fenomaniaaaaa sekarang! :D

OK,SUDAH TU WANI.SABO SABO! :P
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo


Bila tengok muka cikgu-cikgu sekolah rendah haritu,semuanya sama aje.Ada yang makin slim plak tu >,< Hihi.Alhamdulillah,saya masih ingat lagi nama mereka dan sangat terharu bila mereka ingat lagi nama saya. :') Rasa macam baru sekejap aje tinggalkan sekolah rendah tapi da lebih 5 tahun rupanya! oO
See how the years fly!















1 comment:

zainalmy said...

padan la tersedak-sedak, ada orang sebut nama dalam belog :)